Summit Blog Posts

Terug naar alle posts

Welkom bij Summit!

De Summit missie zorgt voor een open kijk van waaruit we jouw weg naar de top optimaal willen begeleiden en ondersteunen. Daarbij vertrekken we vanuit een brede basis. We kijken hier niet alleen naar de fysieke basis maar ook naar de mentale. Jouw veerkracht is het resultaat van die basis: mens sana in corpore sano of een gezonde geest in een gezond lichaam.

“If you have a body, you are an athlete”, sprak Bill Bowerman  (oprichter van NIKE) uit. Mits de juiste aanpak kunnen we iedereen aan het bewegen en sporten zetten.   Voor topsporters is dit een evidentie en met onze ervaring met verschillende Olympiërs, Red Flames, Red Lions en Panthers, nationale topsporters en de Leuvense sportclubs Leuven Bears, Volleybal Haasrode Leuven, K Hockeyclub Leuven, OHL, HO Bierbeek, Haasrode, Leuven Aquatics,… hebben geleerd om onze aanpak te verfijnen tot op het hoogste niveau.   Het voordeel hiervan is dat we deze aanpak en ervaring mee kunnen nemen naar iedereen die nog niet sport maar wel beperkt is of dagelijks pijn heeft, recreatieve sporters en zelfs binnen bedrijven in projecten om medewerkers te ondersteunen naar meer veerkracht.

Hierbij staat onze individuele aanpak en onze ambitie om de juiste impact te genereren op individueel en teamniveau centraal!

Kortom, if you have a body… you are welcome @ Summit!

Krijg tips & advies met onze
blog posts