Over Summit

Hoe het begon: van Sportpraktijk naar Summit

We believe in a world where anyone can wake up and choose to live their greatest life.

Summit staat voor jouw weg naar de top

Een sportieve doelstelling bereiken, op de best mogelijke manier je bedrijf leiden of je simpelweg goed voelen bij alles wat je doet? Als Health & Performance Center helpen we ieders doel en droom waar te maken.

Hoe het begon: van Sportpraktijk naar Summit

In 2012 ziet Sportpraktijk het levenslicht. Een kinesitherapiepraktijk waar revalidatie en fysieke coaching voor professionele sportclubs centraal staan, maar waar ook individuele sporters welkom zijn voor allerhande inspanningstests en één-op-één personal coachingsessies. Een sterke focus op het biomechanische aspect, kortom.

Gaandeweg wordt duidelijk dat voor wie fysiek én mentaal fitter door het leven wil gaan, een zuiver biomechanische aanpak te beperkend kan zijn om het volgende niveau te bereiken. Een bredere benadering, die zowel de sportieve prestaties als de gezondheid van het individu wil verbeteren, dringt zich op. Daarom maken we de overstap van Sportpraktijk naar Summit, waar de nadruk steeds ligt op de impact op het individu, zonder daarbij het belang de verschillende componenten uit het oog te verliezen.

De omgeving voor jouw optimale ontwikkeling

Bij Summit geloven we in de meerwaarde van de som van alle delen. Daarom willen we voor jou de omgeving zijn die zorgt voor jouw mentale kracht, sterke fysiek én de juiste voeding en levensstijl. Een omgeving waarin je jezelf als individu optimaal kan ontwikkelen. Met de juiste tools en faciliteiten begeleiden we jou – op een professionele, maar persoonlijke manier – naar de beste versie van jezelf. Zo zetten we samen die volgende stap op je pad naar een beweeglijker, gezonder leven!

Krijg tips & advies met onze
blog posts