Maak hier een afspraak
en we bekijken samen wat we voor je kunnen doen.

Maak een afspraak

Werk je toe naar het bereiken van een fysieke topprestatie als sporter, zoek je ondersteuning bij het behalen van je sportieve doelstellingen of wil je jouw lichaam zo fit en gezond mogelijk maken voor de uitdagingen in je dagelijks leven?

In een personal coaching-traject ga je samen met een van onze personal trainers aan de slag met jouw fysieke doelstellingen. Aan de hand van een uitgebreide screening maken we een beeld op van de lichamelijke kenmerken die belangrijk zijn om je doelen te behalen. Hierna ontwerpen we een op maat gemaakt traject dat specifieke aspecten van jouw lichaam doelgericht gaat verbeteren.

Naast de expertise om jouw lichaam optimaal te laten functioneren, bezitten onze coaches ook de knowhow om analytisch naar de ‘blessuregeschiedenis’ van je lichaam te kijken. Heb je bijvoorbeeld last van een slechte houding of krijg je kwaaltjes bij langdurig staan, zitten of specifieke bewegingen? Jouw personal trainer stelt samen met jou een gericht actieplan op om je lichaam weerbaar te maken voor alle toekomstige uitdagingen.

Zo kijken we naar:

  • Group je algemene houding
  • Group je bewegingsbeperkingen
  • Group je kracht en lenigheid
  • Group je stabiliteit en coördinatie

Door een hardnekkige rugblessure moest ik het tennissen, lopen en fietsen even aan de kant laten. Dankzij Summit dat een specifiek revalidatieprogramma opstelde in combinatie met myofasciale therapie en de nodige dosis motivatie, zie ik de toekomst terug sportief tegemoet!

Petra Meeus

Zoals steeds met het allergrootste vakmanschap geholpen. Je krijgt er als klant echt een goed gevoel bij!

Bart Van Nerum

Ze nemen echt tijd om te luisteren naar klachten. Stellen ook extra vragen. Bekijken het probleem niet uitsluitend plaatselijk, maar zoeken ook naar het grotere geheel/schakel. Super! Topteam

Sofie Machiels

Testing

Bij Summit beschikken we over een specifiek testprotocol, dat ons in staat stelt de nodige parameters te meten die belangrijk zijn voor jouw doelstelling – fysiek, mentaal of gerelateerd aan je levensstijl. Met behulp van nieuwe en innovatieve meet- en analysesystemen maken we van jou als individu een beeld op. Jouw ‘verhaal’ met zijn eigen geschiedenis combineren we met onze expertise tot een persoonlijk plan dat je in staat stelt – al dan niet onder begeleiding – je doelstellingen te bereiken.

Krijg tips & advies met onze
blog posts