Maak hier een afspraak
in één van onze Summit locaties en we bekijken samen
wat we voor je kunnen doen

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar advies op maat om vlot van elke sportieve uitdaging te herstellen? Wil je een lichaam dat weerbaar en energiek is, zodat je met meer vitaliteit in het leven kan staan? Of heb je moeite om je werk flexibel te combineren met een gezonde levensstijl?

Met voedings- en levensstijladvies gaan wij aan de slag om je lichaam te voorzien van alle elementen die nodig zijn om jouw doelstellingen te bereiken. We gaan na hoe jouw ‘film’ of ‘blackbox’ – de voorgeschiedenis die leidt tot een symptoom – een invloed heeft op het huidige functioneren van je lichaam.

Zo kijken we naar:

  • Group je slaap- en bioritme
  • Group je voedingspatroon
  • Group je recuperatie en spijsvertering
  • Group je weerbaarheid
  • Group je thermoregulatie
  • Group de functionaliteit van je belangrijkste organen

Door een hardnekkige rugblessure moest ik het tennissen, lopen en fietsen even aan de kant laten. Dankzij Summit dat een specifiek revalidatieprogramma opstelde in combinatie met myofasciale therapie en de nodige dosis motivatie, zie ik de toekomst terug sportief tegemoet!

Petra Meeus

Zoals steeds met het allergrootste vakmanschap geholpen. Je krijgt er als klant echt een goed gevoel bij!

Bart Van Nerum

Ze nemen echt tijd om te luisteren naar klachten. Stellen ook extra vragen. Bekijken het probleem niet uitsluitend plaatselijk, maar zoeken ook naar het grotere geheel/schakel. Super! Topteam

Sofie Machiels

Testing

Bij Summit beschikken we over een specifiek testprotocol, dat ons in staat stelt de nodige parameters te meten die belangrijk zijn voor jouw doelstelling – fysiek, mentaal of gerelateerd aan je levensstijl. Met behulp van nieuwe en innovatieve meet- en analysesystemen maken we van jou als individu een beeld op. Jouw ‘verhaal’ met zijn eigen geschiedenis combineren we met onze expertise tot een persoonlijk plan dat je in staat stelt – al dan niet onder begeleiding – je doelstellingen te bereiken.

Krijg tips & advies met onze
blog posts