Maak hier een afspraak
in één van onze Summit locaties en we bekijken samen
wat we voor je kunnen doen

Maak een afspraak

Heb je moeite om jouw sportieve of persoonlijke doelstellingen te bereiken of ervaar je veel hinder op de weg hiernaartoe? Wil je een optimale focus ontwikkelen om op jouw belangrijkste moment de hoogst mogelijke prestatie neer te zetten?

Onder begeleiding van onze mental coaches leer jij zowel jezelf als de aspecten die jouw doelstellingen vereisen, te ontwikkelen. Welke obstakels liggen er op jouw weg? Moet je eerder jezelf of je uitdagingen overwinnen? Samen met jou gaan ze op zoek naar de juiste mindset om je prestaties te verbeteren en stomen ze je klaar om jouw persoonlijke challenges tot een goed einde te brengen.

En dat doen zij met een flinke dosis enthousiasme, een buitengewone drive en een pragmatische, menselijke aanpak. Door het versterken van je veerkracht, het scherpstellen van je focus en het boosten van je zelfvertrouwen geven ze jou alle tools in handen die je nodig hebt om de uitdagingen in je dagelijkse leven aan te gaan.

Op het einde van je coachingstraject:

  • Group vind je (opnieuw) focus, weet je met obstakels om te gaan en ga je voor je doel;
  • Group slaag je erin om betere prestaties neer te zetten;
  • Group ervaar je meer vertrouwen in je eigen kunnen en heb je meer zicht op mogelijkheden i.p.v. moeilijkheden;
  • Group leer je jezelf beter kennen en onderscheid je geleidelijk aan beter wat jou helpt en wat jou tegenhoudt;
  • Group leer je beter prioriteiten te stellen en vlotter beslissingen te nemen of keuzes te maken;
  • Group voel je je veerkrachtiger en energieker.

Door een hardnekkige rugblessure moest ik het tennissen, lopen en fietsen even aan de kant laten. Dankzij Summit dat een specifiek revalidatieprogramma opstelde in combinatie met myofasciale therapie en de nodige dosis motivatie, zie ik de toekomst terug sportief tegemoet!

Petra Meeus

Zoals steeds met het allergrootste vakmanschap geholpen. Je krijgt er als klant echt een goed gevoel bij!

Bart Van Nerum

Ze nemen echt tijd om te luisteren naar klachten. Stellen ook extra vragen. Bekijken het probleem niet uitsluitend plaatselijk, maar zoeken ook naar het grotere geheel/schakel. Super! Topteam

Sofie Machiels

Testing

Bij Summit beschikken we over een specifiek testprotocol, dat ons in staat stelt de nodige parameters te meten die belangrijk zijn voor jouw doelstelling – fysiek, mentaal of gerelateerd aan je levensstijl. Met behulp van nieuwe en innovatieve meet- en analysesystemen maken we van jou als individu een beeld op. Jouw ‘verhaal’ met zijn eigen geschiedenis combineren we met onze expertise tot een persoonlijk plan dat je in staat stelt – al dan niet onder begeleiding – je doelstellingen te bereiken.

Krijg tips & advies met onze
blog posts