Summit Blog Posts

Terug naar alle posts

Summit – De weg naar de top – jouw top!

Het verhaal van de Sportpraktijk krijgt een nieuwe wending. 10 jaar ervaring in de Sportwereld heeft ons gebracht waar we nu staan. Elke individuele sporter, elk team dat we hebben begeleid, heeft mee gezorgd voor de kwalitatieve aanpak waarvoor we garant willen (blijven) staan. Efficiënte behandelstrategieën en op maat gemaakte programma’s vanuit wetenschappelijk onderbouwde analyses maakten keer op keer het verschil… En toch is er één ding wat er telkens uitspringt: geen enkele sporter kan zonder een ruime en gezonde basis presteren. Of het nu gaat over slaap, voeding, lifestyle, training: in elk domein moet de basis er zijn om van daaruit verder te bouwen naar de top.

Voor een sporter is een gezonde basis veelal een evidentie. Een ideale afwisseling tussen arbeid en rust zorgt voor het bereiken van de top. In het dagelijks leven is vooral het zoeken naar die rust een grote uitdaging. Met alle challenges die we dagdagelijks willen, moeten en kunnen aangaan, vergeten we soms om te blijven werken aan onze basis. De basisenergie die we als kind hebben meegekregen en die jaar na jaar opgeslorpt wordt tot we ergens halverwege ons leven voelen dat we niet meer verder kunnen, willen we jou terug leren vinden. We kennen de weg terug naar meer veerkracht en energie en nemen jou graag mee vanuit een persoonlijke aanpak.

Daarom richten wij ons vanaf nu -onder de naam Summit- naar jou om ook jou te begeleiden op de weg naar jouw top onder het motto: The Summit is what drives us, but the climb is what matters. Zowel op de domeinen food&lifestyle, personal en mental coaching, testing en kinesitherapie kijken we altijd eerst naar de basis. Hoe sta je ervoor, hoe groot is jouw veerkracht, hoe zetten we een veilige, verantwoorde volgende stap op het vlak van gezondheid en prestatie.

In ons Health & Performance center willen we jou graag ontvangen en letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Samen zoeken we naar patronen en gewoontes die het ons moeilijk maken om echt te leven en te presteren. Samen bekijken we hoe we wel het verschil kunnen maken op het vlak van voeding en levensstijl op weg naar een betere versie van onszelf met meer energie. Samen op weg naar de top, jouw top!

Ben je zaakvoerder, huisvader, mama van 3 kinderen, topsporter of gewoon jezelf? Heb je een blessure of wil je een nieuw doel bereiken? Voel je dat je brein je tegenhoudt of zit het niet helemaal goed qua voeding, slaap, focus,…?

Wij helpen jou graag verder want het draait om jou!

Krijg tips & advies met onze
blog posts