Kylian Lenaers

Sportkinesitherapeut | Kinesitherapeut

Kylian gaat in Overijse en Heverlee aan de slag als (sport)kine en focust op een brede aanpak waar hij oorzaak en gevolg koppelt om zoveel mogelijk herval te voorkomen!

“Ik ben een gepassioneerde sportkinesitherapeut met een diepe liefde voor sport en gezondheid. Door recentelijk te starten met de opleiding osteopathie, streef ik ernaar om mijn patiënten nog beter te ondersteunen en begeleiden, terwijl ik mijn kennis over het menselijk lichaam voortdurend uitbreid.”

“Met ervaring als kinesitherapeut bij het eerste team van OH Leuven en stages met spelers van RSC Anderlecht en wielrenners van Lotto Dstny, heb ik waardevolle inzichten verworven in de topsportwereld. Mijn missie is helder: ik wil mensen helpen bij hun herstel en hen begeleiden naar doelen die ze zich misschien niet eens durfden voor te stellen.”

“Mijn stoutste sportdroom? Om in een HYROX-wedstrijd in de top 10 te eindigen. Met mijn expertise in sportrevalidatie, manuele therapie en dry needling sta ik klaar om samen met jou te werken aan het bereiken van jouw optimale gezondheid en prestaties.”

“Aarzel niet om contact met mij op te nemen en ontdek hoe ik jou kan helpen op jouw weg naar herstel en het verwezenlijken van jouw sportieve doelen!”