Filip Lammens

Sportkinesitherapeut | Manueel therapeut

Filip staat als enthousiast en gepassioneerd therapeut in voor de revalidatie van zowel sportblessures als algemene musculoskeletale klachten. Zowel sporters als mensen die op een actieve manier willen revalideren zijn welkom bij hem. Zijn specialisatie manuele therapie garandeert een efficiënte en effectieve behandeling van articulaire, myofasciale en neurogene aandoeningen.

Hij biedt een actieve en evidence-based revalidatie aan: op deze manier zal hij zijn patiënten niet alleen helpen tijdens de revalidatie, maar hen ook ondersteunen bij het opbouwen van een actieve, gezonde en blessurevrije levensstijl.

Als actief basketbalspeler op provinciaal niveau heeft Filip reeds ervaring in de behandeling van basketbalspelers. Daarnaast heeft hij in 2018 mee ingestaan voor de behandeling van het nationaal team gymnastiek in de topsportschool van Gent.

Zijn leergierige ingesteldheid en passie voor het vak zorgen voor een continue bijscholing en het gebruik van de meest recente behandeltechnieken.