De (halve)marathon Brussel-Leuven, your summit!

Inschrijven

Coming soon! Reach your Summit in 300 days!

Opstart: 18 juni 2024 – Einde: 12 / 13 april 2025
300 dagen voorbereidingstijd om de (halve) marathon gezond en verantwoord uit te lopen of jouw toptijd na te jagen!
Een (halve) marathon uitlopen is een hele prestatie. Om jouw besttijd te lopen moeten alle puzzelstukjes goed liggen.
Belangrijk is om goed af te bakenen hoe je het precies wil aanpakken. Wij begeleiden jou graag onderweg naar jouw top!

WAT?

We bereiden jou voor als je:

 • de (halve) marathon op een gezonde en verantwoorde manier wil uitlopen
 • een topprestatie in gedachten hebt en daar gericht naartoe wil werken
 • blessures wil voorkomen
 • inzicht wil krijgen in de mentale processen die je helpen om een (halve) marathon uit te lopen
 • de man met de hamer niet wil tegenkomen en dus perfect wil weten wat je mag eten en drinken tijdens de (halve) marathon
PRIJS
 • Standaard traject  300 euro = 1 euro per dag! – optie RunEasi test 35 euro
 • Maandelijks opvolgingstraject 600 euro = 2 euro per dag! – optie Inspanningstest 75 euro
 • Wekelijks opvoglingstraject 900 euro = 3 euro per dag! – optie 2e Inspanningstest 75 euro – optie voedingsanalyse obv Multiscan 120 euro
VOOR WIE?

Kortom voor iedereen die graag loopt…
Gezien je kan meelopen op het parcours dat zal dienen voor het European Running Championship, is dit sowieso een unieke ervaring.
Veel (halve) marathonlopers zoeken dit soort evenementen in het buitenland terwijl je dit nu in de schoot geworpen krijgt in jouw achtertuin!

WAAROM?

Juist omdat de nabijheid de drempel om in te schrijven drastisch verlaagt en de gelegenheid biedt om eens ‘iets zots’ te doen, bieden wij trajecten op maat om er voor iedereen het maximale uit te halen.
Daarnaast zorgt het ‘samen met andere lopers’ toewerken naar hetzelfde event voor een enorme steun in een lange maar daarom niet minder noodzakelijke opbouw.

Onze coaches verwelkomen jou graag in één van de mogelijke trajecten om er samen met jou een succesvol sportjaar van te maken met als apotheose de halve- of volledige marathon van Brussel naar Leuven op  respectievelijk 12 en 13 april 2025!

Wil je je graag voorbereiden voor de 10km op 12 april 2025 binnen dezelfde organisatie? Registreer je dan ook via mail naar info@summit-center.be!

 

 • Intake: via een kennismakingsgesprek ga je samen met onze physical coach op zoek naar een specifieke doelstelling en eventuele valkuilen. In de maandelijkse of wekelijkse opvolgprogramma’s koppelen we eventueel ook de RunEasi en Inspanningstestresultaten om je optimaal op te starten.
 • Workshops: om een (halve) marathon uit te lopen moet je een aantal puzzelstukjes juist leggen. Het juiste tempo bepalen, eten en drinken, mentale challenges overwinnen, fysieke parameters kunnen interpreteren, weersomstandigheden kunnen inschatten… het zijn maar enkele voorbeelden van zaken die we aanhalen in onze workshops om jou op die ene dag te laten schitteren en zoveel mogelijk te laten genieten!
 • Groepstrainingen: schema’s individueel volgen is één, samen trainen is twee! Verbondenheid, ervaringen delen, met raad en daad in de praktijk bijgestaan worden door jouw coach zijn maar enkele voordelen van de trainingen waar we de ideale context nastreven om jou optimaal voor te bereiden. Het spreekt voor zich dat je hier ook met al jouw vragen bij ons terecht kan!
 • Basisprogramma’s – 3 niveau’s: vanuit het intakegesprek kunnen we adviseren welk programma je best volgt in het basisopvolgingstraject. Afhankelijk van oa jouw ervaring en eventueel een voorgeschiedenis aan blessures, voorzien we een programma op 3 niveau’s waarop je kan terugvallen.
 • Programma maandelijks opvolgtraject: hier gaan we per maand en dus nog meer op maat en met meer parameters programma’s optimaliseren.
 • Programma wekelijks opvolgtraject: in deze module voorzien we een programma dat elke 2 weken nog bijgestuurd kan worden en opgemaakt wordt aan de hand van jouw individuele hartslagzones die we verkrijgen vanuit een inspanningstest met lactaatmeting.
 • RunEasi-meting: deze meting gebruiken we om links-rechts verschillen te detecteren in het kader van blessurepreventie. Schokimpact, disbalans, kadans,… zijn parameters die we gebruiken op zoek naar jouw ideale loophouding!
 • Voedingsanalyse: met de Multiscan (zie Testing onder de rubriek aanbod) voorzien we 3 meetmomenten om jouw lichaamssamenstelling op te volgen doorheen het voorbereidingstraject en stellen we jouw voeding bij ifv een gezond wedstrijdgewicht.