Vera Huys

Personal trainer | Conditionele testing

Vera, onze Master lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen helpt je op weg om je doelen te realiseren. Wil je een actievere levensstijl? De Ventoux beklimmen? Schitteren op het volgend Belgisch kampioenschap? Samen met jou bekijkt ze hoe dit mogelijk te maken.

Vanuit een inspanningstest stelt ze een gepersonaliseerd programma op om je fysieke fitheid te verbeteren. Daarnaast kan je ook kiezen voor een screening om een gepersonaliseerd kracht-/stabilisatieprogramma op te maken. Resultaat: een optimale begeleiding die je ook helpt blessures te vermijden.

Haar missie?  Sporters helpen hun doelen te realiseren.

Haar passie voor sport: Als kind was ze al volop aan het skeeleren en de competitiewedstrijden domineerden haar tienerjaren. Nu is ze in de skeelerwereld nog actief als trainster van RSC Tienen. Daarnaast zit ze vaak op de koersfiets doorheen de regio en trekt ze regelmatig haar loopschoenen aan.

Haar ambitie? Haar bijkomende master kinesitherapie en revalidatiewetenschappen verder afronden. Zo kan ze sporters revalideren én verder fysiek begeleiden tot aan de finish.