Miet Leijssen

Mental coach I Career coach | Sportpsychologie

Miet is hét aanspreekpunt in Summit voor mental coaching & sportpsychologische thema’s en een ervaren professional op vlak van career coaching (loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques)

Missie: Zij coacht, traint en inspireert sporters en mensen in het bedrijfsleven om met meer focus in het leven te staan. Ze begeleidt je in het vinden van de juiste mindset door het versterken van veerkracht, verscherpen van focus, neerzetten van prestaties, verhogen van zelfvertrouwen. Aan de hand van lezingen  en workshops inspireert ze groepen met haar ‘motivational shot’s’.

Miet koppelt ruim 15 jaar competitiesport met een ruime ervaring in de bedrijfswereld als business coach & talent manager.  Als master in de arbeidssociologie heeft ze zich verder gespecialiseerd in de neurowetenschappen en (sport)psychologie.

Haar visitekaartje? Zelf staat Miet positief en gepassioneerd in het leven en past ze een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coachings. Ze gelooft sterk in de kracht die mensen zelf hebben. Soms heb je gewoon een mental coach nodig om dit (terug) te zien. Mensen appreciëren haar enthousiasme, haar drive en haar pragmatisch, warm – menselijke aanpak…een onmisbare schakel in het Summit team!