Jente Schaepherders

Zaakvoerder | Personal coach I Voeding en levensstijl

Bij Jente kan je terecht voor: performance training, mobilisatie en activatie (bv. wedstrijd/training), functionele training, blessurepreventie, houdingscorrectie en voedings- en levensstijl consults.

In 2020 werd hij mede-zaakvoerder van de toenmalige Sportpraktijk. Hij draagt vanuit zijn kritisch denken bij tot de lange termijnvisie waarbij maximale impact creëren op de individuele sporter centraal staat.

Zijn missie? Door in te zetten op de drievuldigheid training, voeding en levensstijl, bouw je aan een gezond lichaam. Tijdens oefeningen zet hij in op alle spierketens vanuit een functionele approach. Als master fysieke activiteit, fitheid en gezondheid gaat hij voluit voor een all-in-one aanpak.

De interesse voor sport en het behalen van prestaties uitte zich in het verleden al in verschillende vormen. Zo assisteerde Jente de fysieke testen van de Red Lions en SC Heerenveen. Als physical trainer bij de (jeugd)teams van voetbalclub OHL en hockeyclub KHC Leuven streeft hij naar de sterkste versie van elke individuele atleet binnen het team.

Next challenge? Met Summit een omgeving creëren waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.